Ако разпространявате този материал, молим ви да го правите безплатно, без да го променяте и да посочите източника.
http://christian-books.hit.bg

 

Допамин

 

„...ние говорим за това, как да си добавиш ДОПАМИНА, без да пушиш цигара... Тоест как ще стимулираш ухото, не е толкова важно; дали с магнит, дали с лазер или с игли – това е начин да стимулираш точките и по този начин ДА СТИМУЛИРАШ ДОПАМИНА.“

След подобно твърдение, изказано от лекар, специалист и професионалист по „традиционна“ медицина (тоест тази, която е призната от поне половината човечество – правителства, учени, закони и дори вярващи християни – за единствено правилната, за единствено несвързаната с дявола, магьосници и измами), нека и невярващи, и вярващи да се замислим сериозно. Наистина ли има разлика между народните, „нетрадиционни“ лечебни системи и „общоприетата“ (?) традиционна медицина?

Какво повече да кажем, щом технологията е една и съща (въздействие върху определени точки за стимулиране и снабдяване на организма с допамин), а са „различни“ само начините за достигането на целта – стимулиране на отделянето на допамина чрез определени „точки“ от тялото, заместване на една дрога с друга!

На християните трябва да е абсолютно ясно, че всички лечебни системи са ДЕЛО на дявола, прието с готовност от греховното човечество. Да не говорим, че Бог не даде никакви методи на лечение на Адам и Ева след грехопадението, както и на своя народ, който беше съставен също от грехопаднали хора, преки наследници по плът на съгрешилия Адам, родени от мъжка похот и мъжко семе. (1 Петър 1:23; Йоан 1:13).

Линк към предаването, по повод на което е написано свидетелството (след 30 мин.):
http://bnt.bg/bg/productions/166/edition/28967/denjat_otblizo_s_marija_andonova_31_januari_2013

Юлия Борисова, януари 2013 година


Free Web Hosting