Ако разпространявате този материал, молим ви да го правите безплатно, без да го променяте и да посочите източника.
http://christian-books.hit.bg

 

Стрелбата в Кънектикът и цивилния сатанизъм


„Немислимото се случи.”

„Как е възможно?”

„Защо?”

„Шок.”

„Злото посети нашия мирен град.”

 

Така реагираха хората и медиите в САЩ вчера на поредното масово убийство в училище. Когато пиша това, убитите в началното училище в Нютаун, Кънектикът, са 26, 20 от които – деца. За убиеца съобщават, че е син на учителка и е на 20 години. Той също е мъртъв.

Страната на неограничените възможности е и страна с много малко ограничения относно снабдяването на гражданите с оръжие. Стига да си пълнолетен, може да си купиш оръжие за „самоотбрана”. Дали тази свобода е една от причините за случилото се? Без съмнение. Дебатът около нея отново ще започне, защото американецът се прави на практичен, ефикасен човек и идеолог.

Американската култура се основава на порнографията и насилието, ако съдим по медиите и изкуството им. А порнографията и насилието са любими инструменти на сатанизма. Ако не вярвате, прочетете която и да е страничка от „Сатанинска библия” на Антън Лавей, основател на първата официално регистрирана Църква на Сатана в Сан Франциско. Можем да я наричаме „Хотел Калифорния”. Дали тези културни влияния – порнография, насилие и сатанизъм – са причината за тези зачестили епизоди на масово насилие? Вие решете дали те могат да се използват и дали някога успешно са били използвани за пропаганда.

Не твърдя, че членовете на Църквата на Сатана контролират всички американски медии, защото са твърде малко. Цивилният сатанизъм върши тази работа, заедно с масонските организации. Какво е цивилен сатанизъм? Атеизмът, хуманизмът, еволюционната наука, както и най-често срещаната житейска философия, че човек трябва да слуша сърцето си и че бог е във всеки от нас. Да, скъпи читателю, има много голяма вероятност ти да си цивилен сатанист. Дори това че си анти-масон или анти-илюминат, няма да те спаси от масовото промиване на мозъци. Трябва да обичаш Христос ако искаш да си запазиш ума.

И така… американските граждани могат спокойно да си купят оръжие и са отгледани с адска смесица от изроден секс и насилие. Всеки вярва, че е прав за себе си и че в него живее някакъв си бог. Тогава защо американците се изненадват и недоумяват как може масово убийство в начално училище да се случи на тях? Немислимо ли е масовите убийства от гимназията в Колорадо (1999) и университета Вирджиния Тек (2009) да се повторят? Напълно е мислимо, особено след като между тях почти всеки месец се извършват други убийства с по-малко жертви. Хората влизат в офиси, кина, училища, магазини и просто откриват огън.

Въпреки статистиката и опита си от последните 25 години, американците няма и да спрат да задават наивните си въпроси. Защото смятат, че са невинни. Смятат, че хората са добри по рождение и злото е само изключение сред тях. Смятат, че ЗАСЛУЖАВАТ космическия разум, силата там горе или това, което смятат за Бог, да ги щади. Разбира се, в това вярват почти всички хора по земята, защото не познават Христос и истината, записана в Библията. Но колко замаян трябва да е един американец, за да забрави така бързо в колко опасна държава живее? Колко отвеян трябва да е, за да не забележи, че бащите на нацията му, съставили и подписали конституцията, са до един масони? Колко трябва да е глупав, за да подкрепя множеството войни, които правителството му води на чужда територия? Защо нация, която избива други нации, да не пострада от ръцете (автоматите) на собствените си младежи? Защо да очаква мир и благоденствие, след като всеки ден хиляди бебета законно биват убити в утробата на майките си? Защо да говори за изгубени невинни животи, след като вече нарича „брак” съюза между партньори от един и същи пол?

„Как може да се случи на мен?” е обвинение към Бога в несправедливост. Защото, независимо дали го осъзнаваме или не, Бог контролира всичко, което се случва на тази земя и в цялата вселена. Да обвиняваш Бога е трагично глупаво, първо, защото той е всемогъщ и може веднага да те накара да млъкнеш. Второ, защото те обича – създал те е, търпелив е към теб и, за да те спаси от собствения си справедлив гняв, е пожертвал сина си Исус.

Съвсем нормално е да се случва. Въпрос на няколко години е да започне да се случва и у нас, не само защото вече сме под американско влияние, а просто защото, съгласно библейските пророчества, целият свят все по-бързо се изражда. Моралът запада, законите малко по малко се променят, за да направят място на греха.

Скоро хората по цял свят няма да имат време да питат „защо”, а само ще се молят да не ги застигне същото утре. А когато осъзнаят, че ще ги застигне, ще се молят да не се случи през зимата или когато са болни и слаби. „Когато видите мерзостта, която докарва запустение, за която говори пророк Даниил, да стои на святото място, тогава онези, които са в Юдея, нека да бягат по планините … Горко на бременните и на кърмещите в онези дни! При това молете се да не се случи бягството ви зиме или в съботен ден, защото тогава ще има голяма скръб, небивала от началото на света досега, и каквато не ще има. Ако не се съкратят онези, дни, не би се избавила нито една твар. Но заради избраните, онези дни ще се съкратят.” (Матей гл. 24)

Идва денят, когато Бог ще пусне юздите на човешките души и хората ще се убиват един друг така, както днес се поздравяваме с „добър ден”. Това ще правят всички цивилни сатанисти. „Излезе друг кон, червен, и на яздещия на него беше позволено да отнеме мира на земята, така че хората да се избият един друг, и му се даде голяма сабя.” (Откровение 6:4)

Преди Бог да унищожи света, ще го засипе с природни катаклизми, човешко и демонско насилие. Предсказано е в книгите Откровение и Даниил. След това всички ще бъдем съдени – от Адам до последния възрастен човек на земята; Антън Лавей и папата; християнина и цивилния сатанист. Вместо да задаваме глупави въпроси докато гледаме новините, нека да четем от Писанията и да помислим като какви искаме да се изправим пред Божия съд.

 

Лора Добрева, декември 2012

 

Free Web Hosting