Ако разпространявате този материал, молим ви да го правите безплатно, без да го променяте и да посочите източника.
http://christian-books.hit.bg

 

„Религиозни фанатици атакуват погребението на Дио“


 

По повод статията 24chasa.bg “Религиозни фанатици атакуват погребението на Дио”
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=489298

 

Баптистка църква Уестборо, вие сте отвратителни пред Бога и пред хората. Първо, защото печелите слава благодарение на славата, дадена на Рони от дявола. Второ, защото феновете на Дио няма да дойдат на погребението на вашия „пастор” с плакати „Сатана мрази религиозните фанатици”. Трето и най-важно: защото Бог обича всички хора. Зная – Жан Калвин ви е внушил, че Бог обича само тези, които е избрал за спасение, а всички останали мрази. Но е време да седнете и да си четете Библиите. Христос нямаше да умре най-жестоката смърт, понасяйки наказанието за греховете ни, ако Бог не ни обичаше. Вместо да крещите на вдовицата на Дио, че Бог я мрази, идете и я умолявайте да се покае. Апостол Павел пише: „И тъй от Христова страна сме посланици, като че Бог чрез нас умолява; молим ви от Христова страна, примирете се с Бога, Който за нас направи грешен Онзи, Който не е знаел грях, за да станем ние чрез Него праведни пред Бога. (2 Коринтяни 5:20,21)

Искате ли още причини, поради които сте отвратителни пред Бога? Сайтът ви се казва „God hates fags” – „Бог мрази педалите”. Кога Бог е използвал жаргон или подигравка, за да говори за хомосексуалистите? Щом не говорите в негов стил, значи не говорите от него. Първо си изчистете устите от мръсотията на света! Искате ли още? Гледах репортаж на BBC с вашата водачка, дъщерята на пастора ви. Защо ви води жена? Не сте ли чели, че мъжете трябва да водят и семейството, и църквата? И защо деколтето й е дълбоко и раменете й са голи? Защо младите момичeта в „църквата” ви ходят с къси панталонки? Защото времето е горещо? Е, сигурно и Рони са го сърбяли пръстите и затова е правил знака на дявола на всеки концерт!

Вие, подобно на католическата църква, която винаги е преследвала и убивала истинските християни и е грабила от всички, давате повод на хората да казват: „Ето заради такива хора не вярвам в Бог”.

Горко ви! Бог ви обича, а вие мразите всички хора, които той е създал по свой образ и подобие.

Мислите, че омразата на хората доказва правотата ви? Не е така. Християните трябва да бъдат мразени заради праведността си, не заради омразата си.

 

Лора Добрева, май 2010

 

Free Web Hosting