Ако разпространявате този материал, молим ви да го правите безплатно, без да го променяте и да посочите източника.
http://christian-books.hit.bg

 

„Двама за Христос“ продължава сексуалната революция


Новини от "Двама за Христос":
21.08.2010 - Pokana za pochivka-konfencia na nasemeinite hristiani v Bulgaria

Ot 21.08 do 29.08 v Kiten, hotel "Fantastiko". PROGRAMA 21.08 - registraziarez zelia den, zapoznavane, organizazionni vaprosi, saobshtenija 22.08 nedelno bogoslujenie i svobodna programa 23-25.08 konferencia na tema "Sezon na podgotovka za brak"; govoritelite shte badat saobshteni na mjasto 26-28.08 duhovno obshtenie, vecher na talantite, praznuvane na rojdEnni dni na rodenite prez mesezi 05,06,07,08. Hotel Fantastiko ve4e njama svobodni legla. Ako si osigurite noshtuvka sami, mojete pak da prisastvate na vsi4ki sabranija, obadete se na gsm za konkretna informazija za denja, za da znaete kade da otkriete horata i da ste zaedno, makar i nastaneni na razli4ni mesta. Taksa razhodi: 10 lv Hrana: vseki si posigurjava Za informazia: Centar za nesemeini hristiani; Rusanka Balacheva; gsm 0895 601 034

 

Усилията за развращаване на неженените християни продължават. Жестокото е, че основните усилия в тази насока са на евангелските църкви. Организации, водени от „пастори”, които твърдят, че си говорят директно с Бога и които проповядват с Библията, отворена пред тях на амвона. Филмите, които младежите гледат, не ги ли разпалват достатъчно? Музиката, която слушат, не ги ли развращава достатъчно? Собствените им грехове и греховете на родителите им не стигат ли, за да станат пръчки барут, готови да избухнат при най-слабата искра? Не, това не стига, а трябва и „църквата” да ги сватосва. Трябва да създаде „Център за несемейни християни”. Трябва непрекъснато да им внушава, че ако не са женени, не са Божии.

Питам: за кого трябва да си сгоден, за да си Божий? За Христос или за човек?
Питам: къде в Библията пише, че човек е половинка, търсеща другата си половинка?
Питам: защо не се проповядват тези думи на Павел: „А на неженените и вдовиците казвам: Добро е за тях, ако си останат такива, какъвто съм и аз.”
Питам: има ли спасение от похотта и сексуалните грехове? От мастурбацията, от хомосексуализма, от пожеланието? Как се постига самоконтрол и в чие име?

Питайте и вие. Питайте Писанията. После питайте пастора си. Питайте братята си. Докато не разберете кой ви лъже. А относно сайта “Двама за Христос” питам: защо там протестанти се свързват с адвентисти, включително с цел брак? Ако вярваш в Библията, как ще легнеш в едно легло с някой, който има духа на Хелън Уайт? Или всъщност не ти пука с кого си лягаш?

Наближава масово сватовничество. Наближава масов, показен, безсрамен, содомски разврат. Българските църкви още не са се опаричили достатъчно и още не са осъзнали важността на уеб сайтовете, но когато го осъзнаят, в българския нет ще се вижда същото като в американския. От топ 20 на най-големите църкви в Щатите*, само 2 или 3 нямат на най-видно място, на началната си страница, служение за мераклиите да се оженят или семинар за женени двойки. Или голяма снимка на пастора, прегърнал жена си. На сайта на баптистката църква, заела 14-о място в класацията (15 000 посетители всеки уикенд), има рубрика на име „Нашият Пастор и Първата дама”. А няма нито една няма статия, окуражаваща тези, които искат да останат като Павел. Като Христос. Първия от много братя (Римляни 8:29).

Да не забравим също, че след сексуалната революция идва хомосексуална революция. Така стана в света, така ще стане и в църковните организации. Стига да продължаваме да ги посещаваме и финансираме.

 

*Най-посещаваните църкви в САЩ:
http://www.sermoncentral.com/articleb.asp?article=top-100-largest-churches

http://www.sermoncentral.com/articleb.asp?article=top-100-largest-churches

 

Лора Добрева, август 2010

 

НОВИНИ: Почти месец след публикуването на тази статия научих, че "епископ" Еди Лонг, пастор на споменатата по-горе църква с фразата "Нашият пастор и Първата дама", е обвинен в това, че е използвал влиянието си на църковен водач, за да принуди две непълнолетни момчета да правят секс с него. Момчетата твърдят, че им е давал подаръци, водил ги на екскурзии и в специална церемония станал техен "духовен баща". Междувременно родителите им са позволявали това. В отговор на обвиненията Лонг заяви, че нямало да се предаде и все още имал "в торбичката си 5 гладки камъка". Приятелят на Лонг, "епископ" Т. Д. Джейкс, обилно се поля с кръвта на Исус на следващата неделя след огласяването на обвиненията. Време е и българските пастори-сексуални хищници да го направят.

Сайтът на църквата на Лонг е с нов външен вид и рубриката "Нашият Пастор и Първата дама" вече я няма. В деня, когато обвиненията бяха огласени, сайтът изчезна. Вероятно защитата на Лонг се е погрижила да махне всички възможни компрометиращи материали.

 

Free Web Hosting