Ако разпространявате този материал, молим ви да го правите безплатно, без да го променяте и да посочите източника.
http://christian-books.hit.bg

 

Християнски phishing: Георги Георгиев / AxuToB / batkoto


213_001.jpg

 

Г-н Георги Георгиев от Стара Загора продължава да се мъчи да тормози. Забравил е, че да имитираш Yahoo е лъжа, т.е. нарушение на Божиите заповеди. Продължавам да публикувам кореспонденцията ни. Този път нямаше да му отговоря, но майка ми ме изпревари и от любов му написа нещата, които той има нужда да чуе.

 

Имейл от г-н Георгиев до мен, 02.04.2011

Изпратен от no-replay@yahoo.com, в инбокса се появи като Yahoo!, с тема "Message from Yahoo!"

 

Message Body:
Отдавна спрях да пиша по форумите. А на Юлия заплахите ми звучаха като едно време като ме плашеха в черквите, че ако не си давам десятъка Бог няма да ме благославя, само дето като ме плашите с Бог как ще разберете дали Той едва ли не ви е защитил от мен? Като спра да пиша ли?  Интересното е, че ме плашите, а аз и частица от това, което вие изпитвате към мен аз не го изпитвам. По-скоро с насмешка гледам на едно такова нелепо държание от ваша страна, едва ли не съм, какво беше там, изорд ли как ме нарече Юлия..., както и да е :) Да сте живи и здрави, а и знам, че и аз ще съм, докато знам пред кого стоя нямам поклащане, ако се самозабравя... то е ясно :)

2 Коринтяни 10:7 Вие гледате на външното. Ако някой е уверен в себе си, че е Христов, то нека размисли още веднъж в себе си, че, както той е Христов, така и ние сме Христови.

--

--------------------------------------------------

 

Отговор от майка ми:

Псалми 1

Блажен оня човек, Който не ходи по съвета на нечестивите, И в пътя на грешните на стои, И в събранието на присмивателите не седи; Но се наслаждава в закона на Господа, И в Неговия закон се поучава ден и нощ. Ще бъде като дърво посадено при потоци води Което дава плода си на времето си, и чиито лист не повяхва; Във всичко що върши ще благоденствува. Не е така с нечестивите; Но те са като плявата, която вятърът отвява. Затова, нечестивите няма да устоят в съда, Нито грешните в събора на праведните; Защото Господ наблюдава пътя на праведните; А пътят на нечестивите ще бъде погибел.

Не те плаша, момче. Наистина си прав, че не изпитваш нищо от това, което ние изпитваме към тебе, както сам пишеш: „...а аз и частица от това, което вие изпитвате към мен аз не го изпитвам.” Ти изпитваш омраза и насмешка, а ние изпитваме любов към тебе, затова не искаме нито да ти се присмиваме, нито да те хвалим и ласкаем, нито да слагаме примка в краката ти. Точно обратното - откровени сме, че като не желаеш да спреш да досаждаш, да се присмиваш и да показваш превъзходство в познаване на Интернет и човешки технологии, вършиш зло и богохулстваш.

Това, че сам се наричаш изрод, си е твоя работа. Аз ти писах, че си нагъл, и нахален. Още по-лошо е, че си подигравател! Явно Бог ти е казал да ни обиждаш и да ни се подиграваш. Какво можем да направим ние, щом Бог ти е казал да вършиш това? Освен да чакаме сам Той да извърши справедливост? Може после Бог да погледне благосклонно на нас. Интересно, защо си спрял да пишеш във форуми, в които има мъже, които са те отхвърлили,

където си пишат мъже, а с две жени не спираш да се занимаваш? Не мислиш ли, че е време да спреш да се занимаш и с нас? Или няма да има с кого да се заяждаш вече, ако спреш и с нас да "общуваш"? И не ме занимавай с неща от живота си, които не ме интересуват - например дали си плащаш десятъка. Още повече, че Бог след смъртта на Исус не иска от нас десятъци, а милост, която може да се извършва и чрез даване на пари, под форма на пари, дадени по собствено желание, от сърце. За да не стоя в присъствието на присмиватели и да им пригласям, напуснах Петдесятна църква с 600 &bdquot;посетители&ldquot;. Защо само ти не се отказваш, въпреки че ти казваме, че с тебе не можем да общуваме, прославяйки Бога? Ти не разбираш ли, че не желаем да общуваме с тебе? Разбрахме, че си хакер и се гордееш с това, разбрахме, че можеш да използваш дори адреси на американския президент или да пишеш от "адрес" на Господ. Разбрахме, че разбираш много от технологии и Интернет. Не ти ли стига това? Явно не, защото сам знаеш, че това не те издига в ничии очи - нито в Божиите, нито в нашите. Защото знаеш, че това, с което се хвалиш, е земна, бесовска мъдрост и не върши Божиятна правда. Хайде спри вече. Пък ако все още не ти е достатъчно, продължи. Само Бог да не те благославя в подобна плътска дейност! Да те благослови в смирение, благост и покаяние, а не в подигравателство и нахалство.

Юлия, която е на възрастта на майка ти или може би дори по-голяма от нея.

 

Free Web Hosting